Een uniek trainings- en opleidingsprogramma

Jongens in hun Kracht®

Praktische Informatie

* Eerst volgende is op
14 & 15 februari 2019

* Wordt gegeven door twee ervaren trainers: Gerbrand Martini & Rita Kroeze.

* Training bestaat uit 2 dagen van 09.15-16.00 uur en na 5 weken een terugkomdag.

* Investering € 484,00 per persoon. Inclusief 21% btw, koffie, thee, lunch

* Het aantal deelnemers is maximaal 8 personen. Training gaat door minimaal 6 personen.

* Trainingslocatie: Trainingscentrum Martini Art Dojo.

2-daagse Verdiepingstraining Jongens in hun Kracht
voor Ouders & Volwassenen

Kom je dagelijks situaties tegen waarbij je handelt vanuit frustraties en/of irritaties? Denk bijvoorbeeld aan het opvoeden van je kinderen, gesprekken met je partner, situaties op je werk of elders waarbij jouw grens bewust of onbewust wordt overschreden.

Heb je de wens om dit op te lossen of anders te benaderen en dit ook over te brengen aan andere mensen? Vanuit rust en in verbinding met jezelf en met de ander. Maar je weet niet hoe? Neem dan deel aan deze 2-daagse Verdiepingstraining Jongens in hun Kracht.

Werkwijze

In de 2-daagse Verdiepingstraining werken we, door middel van laagdrempelige bewegingsoefeningen van het trainingsprogramma Jongens in hun Kracht, aan een persoonlijke fundering. Vanuit deze krachtige fundering ga je ontdekken dat je kunt bewegen, handelen en communiceren vanuit Jouw Kracht

In deze 2-daagse Verdiepingstraining leer je ook hoe je je zoon en/of dochter door middel van beweging helpt hun weer te verbinden met hun eigen zachte kracht.

Voor wie

Deze 2-daagse Verdiepingstraining Jongens in hun Kracht is speciaal ontwikkeld voor opvoeders, ouders en volwassenen, die bewust op een andere manier in het leven willen staan (uit het hoofd, in het lichaam) en op een andere manier willen communiceren (vanuit verbinding met zichzelf) met hun directe leef- en werkomgeving.

Na deelname aan deze 2-daagse Verdiepingstraining (inclusief terugkomdag) heb je de mogelijkheid, als gecertificeerde Jongens in hun Kracht Basic Coach, zelfstandig met het trainingsprogramma Jongens in hun Kracht te werken en in te zetten tijdens individueel training aan jongens en meisjes.

Direct Inschrijven voor deze training