Een uniek trainings- en opleidingsprogramma

Jongens in hun Kracht®

Jongens in hun Kracht® voor Iedereen

Meld je aan voor

Jongens in hun Kracht Individueel Training

Groepstraining

“2-daagse Verdiepingstraining Jongens in hun Kracht®.

Zoek je een
Jongens in hun Kracht® Coach bij jou in de buurt?

Kijk in het register Jongens in hun Kracht® Coach bij jou in de regio.

Wil je zelf een Jongens in hun Kracht® Coach worden

Zie het Opleidingsprogramma Jongens in hun Kracht®

Trainingsprogramma Jongens in hun Kracht®

Jongens in hun Kracht® is een door Gerbrand Martini en Rita Kroeze ontwikkelde trainingsprogramma voor jongens, meisjes en volwassenen.

Het trainingsprogramma bestaat uit laagdrempelige bewegingsoefeningen die je eenvoudig kunt leren. Op elk moment van de dag kun je deze inzetten in situaties waarbij je de verbinding met je eigen kern dreigt te verliezen.

Eenvoud & Doen

De kracht van deze bewegingsoefeningen zit in de eenvoud. Door ze te doen voel je gelijk je lichaam. Met dit voelen begint het startpunt aan het bouwen van een stevige fundering. Een stevige fundering geeft rust, ontspanning en ruimte.

Rust en ontspanning zijn basisvoorwaarden om contact te maken met wie je van binnen werkelijk bent. De ruimte geeft geeft vertrouwen en is daarmee een kompas om te leven en te handelen vanuit je eigen kern.

Krachtig trainingsprogramma voor iedereen

Het trainingsprogramma Jongens in hun Kracht® is in eerste instantie ontwikkeld vanuit het gedachtegoed om jongens zich te leren verbinden met zichzelf en de wereld om hun heen.

Gezien de kracht van dit trainingsprogramma komen wij er steeds meer achter dat het voor iedereen, jongens, meisjes en zeker ook voor volwassenen, een zeer effectief trainingsprogramma is met verbluffende resultaten.