Een uniek trainings- en opleidingsprogramma

Jongens in hun Kracht®

Trainingsprogramma voor Iedereen

Wij bieden voor

Ouders, partners, opvoeders de volgende trainingen aan: Introductiedag
Jongens in hun Kracht®

en de
“2-daagse Verdiepingstraining Jongens in hun Kracht®.

Zoek je een
Jongens in hun Kracht® Coach
bij jou in de buurt?

Wij leiden Jongens in hun Kracht® Coaches op voor heel Nederland. Kijk in het register Jongens in hun Kracht® Coach bij jou in de regio.

Trainingsprogramma Jongens in hun Kracht®

Jongens in hun Kracht® is een door Gerbrand Martini en Rita Kroeze ontwikkeld trainingsprogramma dat helpt jou op een sociaal-fysieke manier (weer) te verbinden met je eigen zachte kracht.

Het trainingsprogramma bestaat uit laagdrempelige bewegingsoefeningen die je eenvoudig kunt leren. Op elk moment van de dag kun je deze inzetten in situaties waarbij je de verbinding met je eigen kracht wilt voelen.

Eenvoud & Doen

De kracht van deze bewegingsoefeningen zit in de eenvoud. Door ze te doen ervaar je gelijk verbinding met je lichaam. Het startpunt is het bouwen aan een stevige fundering. Een stevige fundering geeft rust, ontspanning en ruimte.

Rust en ontspanning zijn basisvoorwaarden om je eigen zachte kracht te kunnen voelen. De ruimte geeft verbinding met je eigen kern en is daarmee een kompas om te leven en te handelen vanuit wie jij bent.

Krachtig trainingsprogramma voor iedereen

Het trainingsprogramma Jongens in hun Kracht® is in eerste instantie ontwikkeld vanuit het gedachtegoed om jongens zich te leren verbinden met zichzelf en de wereld om hun heen door middel van bewegingsoefeningen.

Gezien de kracht van dit trainingsprogramma komen wij er steeds meer achter dat het voor iedereen, jongens, meisjes en zeker ook voor volwassenen, een zeer effectief trainingsprogramma is met verbluffende resultaten.