"Staan voor Wie jij Bent"

Jongens in hun Kracht®

Je wilt met
groepen werken
&
je verder verdiepen in dit Trainingsprogramma

Direct Inschrijven
Opleidingstraject 2


Praktische Informatie

* Deze Opleiding beslaat
4 aaneengesloten dagen en na 8 weken 2 terugkomdagen.

* Deze Opleiding bestaat uit 52 praktijkuren en 50 uren zelfstudie

Accreditatie bijscholing

* Deze Opleidingstraject 2 Jongens in hun Kracht® wordt door SKJ (SKJ 201181 kwaliteitsregister Jeugd) erkend als bijscholing met 80 opleidingspunten.

6-daagse Opleiding Coachen & Bewegen vanuit Jouw Kracht

Coachen en bewegen vanuit een nieuw perspectief

Wil je je na Stap 1 van het opleidingsprogramma Jongens in hun Kracht® je verder ontwikkelen als Advanced Coach Jongens in hun Kracht®? Ben je geïnteresseerd om beweging breed in te zetten in je werk? Dan is deze 6-daagse Opleiding Coachen en Bewegen vanuit Jouw Kracht iets voor jou.

Inhoud van de 6-daagse opleiding

Stap 1. Je leert een uitgebreid scala aan bewegingsoefeningen met daarbij handvatten om kinderen en volwassenen met zichzelf te laten verbinden en met de wereld om hen heen.
Stap 2. Begeleiden wij jou bij het krachtig leren staan en bewegen vanuit jouw kern.
Stap 3. Leer je hoe jij jouw talenten kunt inzetten tijdens individuele- en groepstrainingen aan kinderen, ouders en volwassenen.
Stap 4. Geven wij een serie praktijkgerichte interactieve colleges over de volgende thema’s: Coachen en Bewegen vanuit jouw kern. De relatie bewegen en de werking van het zenuwstelsel en het motor-sensorische systeem. Bewegen en traumaverwerking. Bewegen en het ontladen van je lichaam. Ontwikkelingsfase van jongens en meisjes en over kinderen van deze nieuwe tijd. Hoe doe je een intake en praktische zaken.

Stap 5. Gedurende de gehele opleiding word je begeleid, waarbij je alle ruimte krijgt om je te verbinden met je eigen kracht.

Direct Inschrijven voor deze Opleiding

Na afronding van deze 6-daagse opleiding

Voor wie is het opleidingsprogramma bedoeld

De 6-daagse opleiding Coachen en Bewegen vanuit Jouw Kracht staat open voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen in het coachen van kinderen en volwassenen vanuit een nieuw perspectief.

De opleiding sluit in de praktijk nauw aan bij professionals zoals kindercoaches, kindertherapeuten, (budo)trainers, docenten, interne begeleiders, leerkrachten en pedagogische medewerkers.

Direct Inschrijven voor Opleidingstraject 2

Ervaring van de deelnemers

In augustus 2018 heb ik de fantastische 6-daagse opleiding “Coachen en Bewegen vanuit Jouw Kracht” met goed gevolg afgelegd. Door deze opleiding heb ik meer inzicht in mijzelf gekregen. Werken aan mijn basis op een laagdrempelige manier en door middel van bewegen verbinding maken. Het innerlijk laten voelen en verankeren van mijn eigen kracht. Alles begint bij mij! Ik heb leren zien en kijken naar mijn eigen kern en geleerd dat ik mijn eigen “meesterschap” kan volgen! Ik ga staan voor wie ik ben! 1 beweging zegt meer dan 1000 woorden! Door deze opleiding heb ik nu de licentie Advanced Coach Jongens in hun kracht@ 2e graad en geeft mij de bevoegdheid om individuele- en groepstrainingen te geven aan jongens/meisjes en hun ouders/verzorgers. Dankjewel Gerbrand en Rita voor het geven van deze goede trainingen en begeleiding! Jullie zijn een TOP-team! Anita Kraayenvanger, Kindercoach(Opleiding gevolgd juni t/m augustus 2018)www.kicopdegoastok.nl