Een uniek trainings- en opleidingsprogramma

Jongens in hun Kracht®

Overzicht Opleidingsprogramma
Jongens in hun Kracht

Start

Maak kennis met dit Uniek Opleidingsprogramma

Stap 1

Het krachtig basisprogramma van het Jongens in hun Kracht® direct inzetten in individuele sessies.

Stap 2

Werken met groepen en meer kennis en verdieping in de achtergrond van het Jongens in hun Kracht® trainingsprogramma

Stap 3

Maak een enorme groei in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling

Opleidingsprogramma Jongens in hun Kracht®

Jij maakt het verschil

Wil jij het verschil maken als mens, coach, therapeut, begeleider, leerkracht of docent? Dat kan! Met ons unieke opleidingsprogramma Jongens in hun Kracht® leren wij jou weer te verbinden met jouw eigen kern en vandaar uit te kijken met andere ogen.

Vervolgens leren wij jou hoe jij jongens, meisje en volwassenen kunt helpen om zich weer te kunnen verbinden met hun eigen kern en wie zij werkelijk zijn.

Krachtig opleidingsprogramma voor (toekomstige) professionals

Het Opleidingsprogramma Jongens in hun Kracht® is een ervaringsgericht programma. Bewustwording en verbinding met je eigen liefdevolle en stevige kern staan in dit Opleidingsprogramma centraal.

Persoonlijk contact en affiniteit voor bewegen zijn in in onze Opleidingsprogramma Jongens in hun Kracht® belangrijke basisvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk dat je als coach zelf de bewegingsoefeningen van het trainingsprogramma Jongens® in hun Kracht beheerst en kunt uitdragen. Op deze manier creëer je bij je cliënten een duurzame verbinding met hun eigen kern.

Vernieuwde opleidingsstructuur

Het opleidingsprogramma Jongens in hun Kracht® is voortdurend in ontwikkeling en afgestemd met het nieuwe bewustzijn. Dit betekent dat wij als opleiders dit uniek trainingsprogramma op een hoger niveau willen brengen en in een nieuwe opleidingsstructuur hebben neergezet. Vanaf nu bestaat het Opleidingsprogramma Jongens in hun Kracht® uit drie stappen en begint bij Stap 1.