Een uniek trainings- en opleidingsprogramma

Jongens in hun Kracht®

Overzicht Opleidingsprogramma
Jongens in hun Kracht

Traject 1

Leer eenvoudig en snel het krachtig basisprogramma van het Jongens in hun Kracht®

Traject 2

Verdiep je in de achtergrond van het Jongens in hun Kracht® trainingsprogramma en leer ook met groepen te werken

Traject 3

Maak een enorme groei in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling

Opleidingsprogramma Jongens in hun Kracht®

Als mens, coach, therapeut, begeleider of docent wil jij het verschil maken!
Vanuit jouw eigen kracht wil je jongens, meisjes en volwassenen leren om door middel van bewegingsoefeningen (weer) te verbinden met hun eigen zachte kracht. Je staat open voor een nieuwe verbinding. Als deze woorden jou aanspreken
dan is dit opleidingsprogramma Jongens in hun Kracht® iets voor jou.

Krachtig opleidingsprogramma voor (toekomstige) professionals

Het Jongens in hun Kracht® opleidingsprogramma is een ervaringsgericht programma. Bewustwording en verbinding met jezelf en je eigen zachte kracht staan in dit opleidingsprogramma centraal.

Wij als opleiders vinden naast plezier, persoonlijk contact en affiniteit voor bewegen een belangrijke voorwaarde dat je als coach zelf de bewegingsoefeningen van het trainingsprogramma Jongens® in hun Kracht beheerst en kunt uitdragen. Op deze manier creëer je bij je cliënten een duurzame verbinding met hun eigen kracht.

Vernieuwde opleidingsstructuur

Het opleidingsprogramma Jongens in hun Kracht® is voortdurend in ontwikkeling en afgestemd met het nieuwe bewustzijn. Dit betekent dat wij als opleiders dit uniek trainingsprogramma op een hoger niveau willen brengen en in een nieuwe opleidingsstructuur hebben neergezet.

Vanaf nu bestaat het opleidingsprogramma Jongens in hun Kracht® uit drie trajecten. De start van elke traject begint met een gratis intakegesprek of deelname aan een gratis ervaringsworkshop