Een uniek trainings- en opleidingsprogramma

Jongens in hun Kracht®

Licenties trainingsprogramma Jongens in hun Kracht

Kennis Kwaliteit Deskundigheid

Professionals die werken met het trainingsprogramma "Jongens in hun Kracht" zijn vanuit Nuova Strada Academie Martini gecertificeerd.

Deze professionals hebben daarmee aangetoond dat zijn vanuit de visie van Nuova Strada in staat zijn een lichaamsbewuste bijdrage te leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van jongens, meisjes en volwassenen.

Professionals die deel hebben genomen aan Jongens in hun Kracht trainingen echter niet gecertificeerd zijn vanuit Nuova Strada zijn niet geautoriseerd om het trainingsprogramma Jongens in hun Kracht in te zetten in welke hoedanigheid dan ook.

De rechten en intellectuele eigendom van het trainingsprogramma, met daarbij behorende bewegingsoefeningen, "Jongens in hun Kracht" rust bij Nuova Strada Academie Martini.


Drie vormen van licenties

Nuova Strada Academie Martini verstrekt de drie volgende licenties voor het gebruik van het trainingsprogramma "Jongens in hun Kracht" met de daarbij behorende bewegingsoefeningen. Basic-licentie, Advanced-licentie en Trainers-licentie.


Basis-licentie "Jongens in hun Kracht" Basic Coach

Na het volgen van de 2-daagse verdiepingstraining "Jongens in hun Kracht" ontvang je de Basis-Licentie "Jongens in hun Kracht" Basic Coach.

Een "Jongens in hun Kracht" Basic coach is gecertificeerd, binnen zijn/haar eigen coachingspraktijk, schoolklas en/of trainingsgroep, tot het geven van individuele trainingen aan jongens en meisjes.Alle gecertificeerde Basic-Coaches

Verdiepings-licentie "Jongens in hun Kracht" Advanced Coach

Na het volgen van de 2-daagse verdiepingstraining "Jongens in hun Kracht" en de
5-daagse opleiding "Bewegen vanuit Jouw Kracht" ontvang je de Advanced-Licentie "Jongens in hun Kracht" Advanced Coach.

Een "Jongens in hun Kracht" Advanced Coach is gecertificeerd, binnen zijn/haar eigen coachingspraktijk, schoolklas en/of trainingsgroep, tot het geven van individuele trainingen aan jongens en meisjes met daarbij hun ouders/verzorgers en tot het geven geven van groepstrainingen aan jongens en meisjes.


Alle gecertificeerde Advanced-Coaches

Trainers-licentie "Jongens in hun Kracht" Trainer

Na het volgen van de 2-daagse verdiepingstraining "Jongens in hun Kracht" en de
5-daagse opleiding "Bewegen vanuit Jouw Kracht" en de Jaaropleiding "Jongens in hun Kracht" Trainer ontvang je de Trainers-Licentie "Jongens in hun Kracht" Trainer.


Een "Jongens in hun Kracht" Trainer is een gecertificeerd allround trainer.Alle gecertificeerde Trainers